Κάρυ από Φύλλα Σιναπιού

Συστατικά

1. 1 ματσάκι/250 γραμ. Φύλλα Σιναπιού
2. 1 ματσάκι/250 γραμ. Φύλλα Σπανακιού
3. 1 κουταλιά Καλαμποκάλευρο
4. 1/4 κουταλάκι σκόνη Κύμινου
5. 1/4 κουταλακι σκόνη Κολίανδρου
6. Αλάτι, χυμός λεμονιού, λάδι ανάλογα με τη γεύση

Διαδικασία

1. Ανακατέψτε καλά καλαμποκάλευρο σε νερό που βράζει και βάλτε το στην άκρη.
2. Βάλτε στον ατμό τα φύλλα σιναπιού για 3 λεπτά.
3. Προσθέστε φύλλα από σπανάκι στον ατμομάγειρα και αφήστε τα φύλλα από σπανάκι και σινάπι να μαγειρευτούν για 3 ακόμα λεπτά.
4. Μεταφέρετε τα μαγειρεμένα φύλλα σε έναν επεξεργαστή τροφής.
5. Προσθέστε αλάτι, χυμό λεμονιού, τον πολτό από το καλαμποκάλευρο, την σκόνη από σπόρους κολίανδρου και την σκόνη κύμινου στον επεξεργαστή τροφής.
6. Ανακατέψτε καλά, ούτε πολύ λεπτά αλλά ούτε και πολύ χοντροκομμένα.                             
7. Μεταφέρτε τα σε ένα πιάτο και προσθέστε λάδι.Transfer to a 7. dish and add oil.              
8. Γαρνίρετε με φέτες κρεμμυδιού.                                                                                                                         9. Σερβίρετε με ψωμί από καλαμπόκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *