Κάρυ Παντζαριού


 

Συστατικά :

  1. Φυτό παντζάρι με χωριστά μικρά παντζάρια και φρέσκα φύλλα : 6
  2. Χυμός Λεμονιού : από ¼ Λεμονιού
  3. Κουρκούμη : ¼ κουταλάκι
  4. Φυστίκια : 20
  5. Γκάραμ Μασάλα (Προαιρετικό) : μια πρέζα
  6. Πάπρικα : μια πρέζα
  7. Καστανή ζάχαρη : 1 κουταλάκι
  8. Λάδι : 1 κουταλιά
  9. Αλάτι για τη γεύση

Μέθοδος παρασκευής :

  1. Κόψτε τα παντζάρια, τα κοτσάνια και τα φύλλα σε λεπτά κομμάτια
  2. Βάλτε τα στον ατμό για 5 – 7 λεπτά ή έως να γίνουν.  Μην τα αφήσετε στον ατμό πολύ, διαφορετικά θα χυλώσουν.
  3. Αλέστε τα φυστίκια στο μπλέντερ ώστε να γίνουν μια χοντροκομμένη σκόνη.
  4. Προσθέστε όλα τα συστατικά μαζί.
  5. Φάτε με ρύζι ή ψωμί.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *