Γλυκό με χαρούπι και αβοκάντο


Συστατικά :

  1. Αβοκάντο : 2 μεσαίου μεγέθους
  2. Χαρουπόσκονη : 2 κουταλιές
  3. Νέκταρ Αγάβης : 3 κουταλιές ή ανάλογα με τη γεύση που προτιμάτε
  4. Κάσιους : 10
  5. Άρωμα βανίλιας : ¼ κουταλάκι
  6. Βούτυρο Καρύδας : 2 κουταλιές

Μέθοδος παρασκευής :

  1. Αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα κάσιους
  2. Βάλτε τα σε ένα μπολ
  3. Προσθέστε κομμάτια από κάσιους
  4. Προαιρετικά διακοσμείστε με φρέσκια τριμμένη καρύδα
  5. Καταψύξτε για λίγες ώρες

Μερίδες : 5 Ενήλικες ή 3 Παιδιά 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *