Γλυκό σαλάτα από Κόκκινο Λάχανο

Συστατικά :

  1. Λάχανο : ½ Κεφάλι ενός Μετρίου Μεγέθους κόκκινου λάχανου
  2. Σάλτσα Ταμάρι : 2 κουταλάκια
  3. Αγάβη : 1 κουταλάκι
  4. Αλάτι : για τη γεύση
  5. Ψημένα αράπικα φιστίκια : 20
  6. Λάδι : 1 κουταλάκι

Μέθοδος Παρασκευής:

  1. Χρησιμοποιώντας ένα μαντολίνο κόψτε λεπτές και μακριές λωρίδες λάχανου.
  2. Προσθέστε όλα τα συστατικά εκτός από τα αράπικα φιστίκια σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
  3. Αφήστε το να μαριναριστεί για 1 – 2 ώρες.  Αυτό θα μαλακώσει το κόκκινο λάχανο.
  4. Προσθέστε τα αράπικα φιστίκια λίγο πριν το σερβίρισμα.  Αν τα προσθέσετε αρκετή ώρα πριν σερβιριστούν, θα πάψουν να είναι τραγανά.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *