Κάρυ από φασολάκια

Συστατικά :

 

  1. Φρέσκα φασολάκια ή κατεψυγμένα : ½ κιλό
  2. Σπόροι Κύμινου : 2 κουταλάκια
  3. Σιναπόσποροι : 1 κουταλάκι
  4. Φρεσκοτριμμένη καρύδα : 2 κουταλιές Ή
  5. Αγορασμένη έτοιμη Κρέμα Καρύδας : 1” ανά 1” κομμάτι
  6. Αλάτι για τη γεύση
  7. Σουσαμέλαιο : 2 κουταλιές

Μέθοδος Παρασκευής :

  1. Μαγειρέψτε τα φασολάκια στον ατμό μέχρι να είναι έτοιμα όπως σας αρέσουν.
  2. Ζεστάνετε ένα τηγάνι και ρίξτε μέσα σιναπόσπορους.  Αφήστε τους να τσιτσιρίσουν.
  3. Κλείστε το μάτι.  Προσθέστε σπόρους κύμινου και αφήστε τους να καβουρδιστούν για ½ λεπτό έως 1 λεπτό μέχρι να βγάλουν ένα ωραίο άρωμα.
  4. Προσθέστε τα φασολάκια, την καρύδα, το λάδι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *