Χυμός – Παντζάρι Πορτοκάλι Αγγούρι Καρότο

Τα αγγούρια, τα καρότα και τα πορτοκάλια εξισορροπούν τη δυνατή γεύση και το χρώμα των παντζαριών σ’ αυτήν την συνταγή.  Έτσι έχει μια πολύ γλυκειά και δροσερή γεύση.  Και είναι θρεπτικό και αποτοξινωτικό.

Συστατικά

1 μικρό παντζάρι με κοτσάνια αλλά όχι φύλλα

5 καρότα

6 μικρά πορτοκάλια χυμού

2 αγγουρία

½ ποτήρι νερό

Προετοιμασία

Κάντε τα χυμό σε έναν αποχυμωτή.  Αν δεν έχετε αποχυμωτή, ανακατέψτε σε μια σύσκευή άλεσης και φιλτράρετέ τα με ένα ύφασμα αν και δεν είναι η ίδια γεύση με το αν τα αποχυμώσεις σε έναν αποχυμωτή.

Φτιάχνει : 2 Ποτήρια

Σημέιωση : Σμούθι εναντίον Χυμού

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *