Τα Βασικά των Συνταγών της Μητέρας Γης

Βέγκαν :
Όλες οι συνταγές εδώ είναι συνταγές βέγκαν. Είναι χωρίς προϊόντα που προέρχονται από ζώα.

Έλαια :
Η θέρμανση του λαδιού το κάνει τοξικό. Όλες οι συνταγές αυτού του site φτιάχνονται με την χρήση ωμών ελαίων ψυχρής έκθλιψης (παρθένα έλαια).

Πράσινα φυτά με φύλλα :
Μόνο ΖΩΝΤΑΝΑ πράσινα φυτά σου δίνουν ένζυμα και βιοφωτόνια. Το μαγείρευμα των πράσινων τροφών καταστρέφει ΠΟΛΛΗ από τη θρεπτική τους αξία. Αυτό περιλαμβάνει το βράσιμο, το σιγοψήσιμο, το σοτάρισμα, το τηγάνισμα με ανακάτεμα, το ψήσιμο και όλα τα είδη μαγειρέματος υψηλής θέρμανσης (Άνω των 145οC). Όλες οι συνταγές αυτού του site χρησιμοποιούν είτε ωμά λαχανικά ή λαχανικά μαγειρεμένα στον ατμό για 3 – 4 λεπτά.

hire paper writers for hire extra info paperwriterΠρωτείνες :
Μια ερώτηση που ρωτάν κάθε βέγκαν είναι “Από που παίρνεις τις πρωτείνες σου αν δεν τρως ζωικά προϊόντα”.
Η απάντηση : Οι φυτικές τροφές έχουν γενικά άφθονες πρωτείνες. Για παράδειγμα, το μαρούλι παίρνει το 34% των θερμίδων του από την πρωτείνη και το μπρόκολο παίρνει 45% των θερμίδων του από την πρωτείνη. Το σπανάκι το 49%. Το κουνουπίδι έχει 40%. Το σέλινο 21%. Τα φασόλια κυμαίνονται από 23% έως 54% ανάλογα με την ποικιλία. Οι κόκκοι είναι από 8% εως 31%. Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι από 8% έως 21%. Τα φρούτα είναι τα χαμηλότερα με περίπου 5-8% μέσο όρο.
Για μια απάντηση με χιούμορ πες : Από το ίδιο μέρος από όπου μια αγελάδα παίρνει τις πρωτείνες της.☺

Επεξεργασμένη τροφή : Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα.  Η επεξεργασμένη τροφή είναι κακή. Τελεία και παύλα.  Για να είμαστε σύντομοι, όλες οι συνταγές εδώ χρησιμοποιούν προϊόντα που έρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Πιο Υγιεινές Εναλλακτικές :

paper now Customer Support

  • Γάλα Αγελάδας – γάλα από Ξηρούς Καρπούς
  • Άσπρη ζάχαρη – Καφέ Ακατέργαστη Ζάχαρη, Μέλι, Αγάβη
  • Επιτραπέζιο αλάτι – Θαλασσινό αλάτι που δεν έχει έχει θερμανθεί
  • Θαλασσινά – Λαχανικά της θάλασσας όπως το νόρι.
  • Βούτυρο – Βούτυρο από Καρύδα / Λάδι
  • Λευκό ρύζι – Καφέ ρύζι

Περισσότερα για τα λάδια :
Η θέρμανση του λαδιού καταστρέφει τα αντιοξειδωτικά στα λάδια και έτσι οξειδώνει τα λάδια.  Αυτό προκαλεί This causes διασταύρωση πολυμερούς, σχηματισμό δακτυλίου, μεταλλαγές διπλο-δεσμών,  θρυματισμό και πολυμερισμό των λαδιών.

  • Υδρογονωμένα λίπη : Τα χειρότερα από όλα τα λάδια.  Η προσθήκη υδρογόνου δημιουργεί υπερλίπη και τα κάνει πολύ τοξικά.
  • Πολυακόρεστα λίπη : Αυτά περιλαμβάνουν κοινά φυτικά έλαια, όπως το καλαμπόκι, η σόγια, το κάρδαμο, το ηλιέλαιο και η κανόλα, που είναι αναμφίβολα τα χειρότερα λάδια για να χρησιμοποιηθούν στο μαγείρεμα.  Αυτά τα λάδια ωμέγα-6 είναι πολύ ευαίσθητα στη θερμότητα εξαιτίας όλων των διπλών δεσμών που έχουν.
  • Μονοακόρεστα λίπη : Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι μονοακόρεστο λίπος. Κατ’ αρχήν, το οργανικό, ανεπεξέργαστο, ψυχρής έκθλιψης εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο θα πρέπει να έχει το χαμηλότερο σημείο καπνού από όλα τα είδη ελαιόλαδου καθώς είναι το λιγότερο επεξεργασμένο, με τα πιο πυκνά θρεπτικά συστατικά και περιέχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση εύθραυστων θρεπτικών συστατικών.  Η οξείδωση των θρεπτικών ουσιών που βρίσκονται στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, όπως και ο ακριλαμιδικός σχηματισμός, μπορούν να συμβούν σε θερμοκρασίες μαγειρέματος κοντά στους 148 C βαθμούς.  Για αυτούς τους λόγους, το μαγείρεμα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο δεν συστήνεται.
  • Κορεσμένα λίπη : Το λάδι καρύδας, αν και περιέχει το πιο κορεσμένο λίπος από όλα τα φαγώσιμα λάδια, χημικά είναι μονός δεσμός.  Είναι το μόνο λάδι που είναι αρκετά σταθερό για να αντισταθεί στη ζημιά που προκαλείται από τη θερμοκρασία ενώ σε βοηθά επίσης να προάγεις την υγεία της καρδιάς, να διατηρήσεις κανονικά επίπεδα χοληστερίνης και ακόμα να υποστηρίξει τη μείωση του βάρους.   Και πάλι είναι καλύτερο να τρώμε όλα τα λάδια, συμπεριλαμβανομένου και της καρύδας, ωμά, χωρίς καθόλου θέρμανση.  Αυτό βοηθάει επίσης ενάντια στους όγκους.  Είναι πάντα καλύτερα να χρησιμοποιούμε παρθένα λάδι καρύδας, που παράγεται τοπικά χρησιμοποιώντας παραδοσιακές χαμηλής τεχνολογίας διαδικασίες.  Το εμπορικό λάδι καρύδας είναι επεξεργασμένο, λευκασμένο και χωρίς οσμή (RBD) ή επεξεργασμένο με διαλυτικά και αυτά αφαιρούν από το μηχανικά παραγόμενο λάδι τη βιταμίνη Ε και άλλα θρεπτικά συστατικά.

With EssayShark you can do all the homework assignments in one place. Manage your orders in a personal account, chat with writers directly using a built-in chat, and get perfectly-written papers within several clicks. Let our service be your reliable helper and feel all the benefits today with custom writing. Submit your paper detail and make the payment. Verify your order and get an access to your account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *